Back to the top

Trainer

Trainer

Ik werk als acteur ook in trainings- en coaching situaties bij bedrijven als Rijksacademie voor Financiën en Ebbinge Consultants. De methodes en technieken die ik daarvoor gebruik, zijn rechtstreeks ontleend aan mijn ervaring als acteur en regisseur. Ze zijn zeer effectief in groepstrainingen en werken uitstekend in 1-op-1 sessies.

Herken je dit?
Vind je het moeilijk om bepaalde gesprekken te voeren?
Onzeker of onwetend over hoe je overkomt?
Wil je vertrouwen ontwikkelen in je presentatie?
Leren of oefenen op het gebied van communicatie?

Neem contact met me op en ik informeer graag over de mogelijkheden.

Recensies

“René en ik hebben vele jaren samengewerkt. Zijn aanpak, waarin hij spel scenes gebruikt werkt heel goed in assessments, en ook in 1 op 1 sessies met mensen die specifieke communicatieve vaardigheden willen oefenen en daarmee verbeteren. René kan heel goed feedback geven over hoe bepaald gedrag over komt en hoe je dat anders zou kunnen doen. Ook met hoogopgeleide professionals boekt hij goede resultaten.”

Vos Beerthuis
Psychiater, geneesheer-directeur

“Zijn nieuwsgierigheid naar wat deelnemers drijft in gesprekken is wat René het meest kenmerkt. Zijn onconventionele aanpak en scherpe analyses maken dat deelnemers zich vol overgave in zichzelf gaan verdiepen wat prachtig is om te zien. Door René worden deelnemers in een training begeleid in het meest spannende deel van het leerproces; het doen en oefenen.”

Job Boersma
Auteur, trainer, spreker

Video voorbeeld training – KNMG Interventie Gedrag

Video voorbeeld training – #woorden