In de eerste helft van 2021 geef ik les aan jongeren die een vooropleiding doen aan Theaterschool ‘Zone 1830”. Ik geef het vak “uitvoerend spel”. Theaterschool Zone 1380 is een theaterschool van de regio Amsterdam en het Gooi, opgericht in 2012 door Daniëlle Meyer en Sara Kroos.

Mijn lessen zijn bedoeld voor jongeren die graag in het theater vak een beroepsopleiding willen volgen. Het idee is dat ze zo veel mogelijk hun fantasie en ideeën leren te gebruiken voor het maken van een scene, performance, dans, lied, wat ze maar willen.

Ik geef deze lessen graag omdat mijn ervaring met jonge mensen die voor het theater vak willen kiezen is dat ze erg gemotiveerd zijn en vol zitten met mooie plannen die je zelf niet kan verzinnen. Zo ben ik zelf ook weer aan het leren en zijn de lessen een gezamenlijke zoektocht.

Kijk voor meer informatie over de theaterschool op zone1380.nl 
Interesse in mijn manier van werken en lesgeven? Stuur me een bericht!

Nieuws